woensdag 6 november 2013

Raskog

Iedereen onder jullie kent wel het gevoel van naar IKEA te gaan en niet zo veel nodig te hebben, maar toch met een volle kar en een Blankenbergse rekening buiten te komen, niet?
Gisteren was het sistersday @ IKEA.  Ik kwam niet buiten met een te grote rekening (of toch niet groter dan verwacht), maar ik had wel iets mee wat niet op mijn lijstje stond. Hoe kan het ook anders in IKEA??

Charline en ik zagen deze roltafel staan en we waren er meteen beiden zot van.
Aanschaffen die handel! Zo'n fleurig retroding kun je toch niet laten staan, wees eerlijk!! Ook al weet je niet wat er in smijten, ik ben zeker eens het in je huis staat, dat je wel iets vindt.  Een mens zou iets zoeken om erin te leggen, alleen al omdat het er zo cool uitziet.  Of overdrijf ik nu?Dat het bij ons voor naai-doeleinden zal gebruikt worden, konden jullie wel al raden zeker?
Ik stak het gisterenavond vlotjes zelf in mekaar (ja, zelf ja) en heb er dan een toertje mee rond de tafel gereden (geen zicht, ik zweer het u). Het rolt heel soepeltjes, zelfs op mijn ruw livingvloertje. Blij, blij, blij als een klein kind.

Bovenaan: gesneden Mufko-tjes die klaar liggen
om gestikt te worden

Midden: stofjes voor volgende projectjes
Onderaan: mijn showalbums met tuto's en patroontjes
Alleen al het kijken naar mijn nieuwe rolwagen maakt me blij.  Het wordt een deel van mezelf, dat weet ik nu al. :)

P.S.: voor wie zich afvraagt wat de titel van deze post in godsnaam betekent, ewel dat is de naam van de rolwagen. Eigenlijk moet er nog een bolletje boven op de a, maar ik weet niet hoe ik dat erboven moet krijgen ...8 opmerkingen:

 1. Die kar is echt fantastisch! Ik heb er al meerdere keren over nagedacht of ik hem wel of niet zou kopen. Nu ik jouw foto's zie twijfel ik weer. De kleur zou hier ook geweldig staan, maar helaas is het aantal vierkante meters in huis nogal beperkt... Geniet van je aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kopen die handel!!! Hij pakt bij mij maar 1 tegel in. Daarvoor kun je die cutie toch niet laten staan in de winkel he?? :)))

   Verwijderen
 2. ik heb hem ook en ook bij mij wordt hij gebruikt voor naaispullen, echt een handig ding! (Marianne: niet twijfelen! KOPEN!)

  (give away bij mij! madebyelke.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem sinds deze zomer in huis en ja hoor naast mij, vol gepropt met naaigerief!

  Heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha heel leuk!
  Ik ben ook fan van dit rolkarretje! Zo mooi!
  En elke keer zeg ik tegen mezelf: "die heb je niet nodig". Maarja nu ik dit zie en lees kan ik verleiding niet meer lang weerstaan!
  Bedankt ;-)
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig, en toch koop ik 'm niet - hij zou hier vanaf de eerste minuut ingepikt worden door het kleuterdom ;)
  Ge zijt precies ook met een serieus bandwerkske bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier blijft mijn dreumes er voorlopig af. Met de nadruk,op voorlopig. :))
   Bandwerkske wordt vanmiddag afgewerkt!!

   Verwijderen