dinsdag 26 november 2013

Pré-Kerst give away

Ik hou van kleuren.  Kleuren zoals in een kleurboek.  Ik verlang zelfs naar het moment dat Ina begint te kleuren en kleurboeken krijgt voor haar verjaardag, want dan kan ik mij bij dochterlief placeren en ook een plaatje kleuren. 

Op Pinterest kwam ik deze tegen.  Ik was er meteen weg van. In gedachten zie ik Ina'tje al rondhuppelen met haar eigen mini kleur tasje. De tutorial is in het engels en een klein struikelpuntje bij mij zijn die inches.  Ik rekende om naar centimeters en al bij al kwam alles redelijk goed uit.


Stoffen: Stoffenspektakel

Als voering koos ik voor canvas.  Dat maakt het redelijk stevig zonder vlieseline te moeten gebruiken. Een pluim voor mezelf. :)De handvatten stikken was een echte proef.  Ik ben namelijk niet zo goed in top stitchen.  Maar oefening baart kunst en het is reuze goed gelukt.  


Omdat mijn Ina nog te klein is om met dit tasje rond te huppelen, heb ik besloten om het weg te geven.  Zie het maar als een pré-Kerst give away. Want er komt gauw een echte Kerst give away aan en ik kan al verklappen dat het in dezelfde trant als deze is, maar dan voor grown-ups.  Ik vulde het tasje met wasco's van Talens en een schetsboekje. 


Wat moet je doen om dit tasje MET inhoud te winnen?
Laat hier een berichtje achter vóór 2 december en dan laat ik mijn kleine Ina met haar onschuldige handjes een winnaar kiezen. 
Véél succes!!

P.S.: Eén klein "foutje" aan dit tasje --> mijn verdwijnstift wil op een bepaald plekje niet verdwijnen. Misschien valt het de winnaar niet op, maar ik wou wel eerlijk zijn. Want dat duurt het langst, toch?

26 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mooi tasje! Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig tasje! En zo'n leuk stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mag dit ik gebruikt worden door grote mensen want ik kleur nl zelf ook graag…;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zou ideaal zijn voor mijn dochtertje dat net begint te kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. DIt soort zakje staat al lang op mijn lijst om te maken aangezien mijn klein madam met alles wat op een sjakosj lijkt rondloopt en waar kleur uitkomt uittest.. Dus ik doe mee :) mooi gedaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk tasje! Ik doe graag mee om dit te winnen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hier wonen ook kleine kunstenaars die zo'n tasje superleuk zouden vinden! ik doe dus ook mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn meisje is vooral weg van tasjes, ze zoekt haar een tas uit (waarvan er altijd wel een hoop doorheen het huis slingeren) en begint daar dan mee rond te paraderen. Hoog tijd dus voor haar eigen exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, deze staat ook al eeuwen op mijn todo list. Maarja, dat lijstje is erg lang en wordt alleen maar langer eerlijk gezegd.... Ik waag heel graag een kansje! Mijn dochter is gek op kleuren en ze is volgende maand ook nog eens jarig! Ze wordt 3. Goeie reden, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe graag mee, mijn dochter houdt van kleuren en van tasjes. En dat vlekje, dat zal snel niet meer het enige vlekje op de tas zijn denk ik ;) Want dat kleuren zich moet beperken op een kleurboek of een blad, dat weigert ze voorlopig te snappen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mag ik ook mee doen of moet ik daarvoor ook een blog hebben ?
  Grtjs Tinus

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wenke zou dit heel leuk vinden.

  ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe ook mee...kan dan stoefen met een Isa-creatie;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hier nog zo een meid dat graag kleurt, ze zou er super blij mee zijn. Ik doe dus graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe ook graag mee met je giveaway. Mijn dochter zou er heel blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja wil ook graag meedoen :)
  Bedankt alvast voor de kans...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Fantastisch mooi gedaan! Deze zou ik ook graag maken voor alle 11 kindjes in onze kinderopvang. En daarom zou ik graag ééntje winnen! Zodat ik lekker kan afkijken hoe het nu precies moet :) En nu...duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Reacties
  1. ja hoor, zo streng zijn we niet en hé tis bijna Kerstmis ! :)

   Verwijderen
 19. hier 3 meisjes in huis die constant elkaars spullen afpakken. Een extra tasje is altijd welkom zeker met mooie uiltjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen