zaterdag 7 september 2013

Verjaardagsmaand

Tipp-ex, Pritt, latten, gommen, potloden, geodriehoeken, cursusblokken, verfpotjes, verfborstels, slijpers, pennenzakken, ringmappen, klepmappen, balpennen, rugzakken, schriften, ... Het passeerde deze week allemaal honderden keren door mijn handen. Tot in mijn dromen toe... De eerste Back to school week is gepasseerd. Al 7 dagen van de septembermaand zijn passé.  September is zowel voor mij als voor man lief een drukke maand.  En laat september nu ook net de verjaardagsmaand zijn van onze kleine meid. Oooh jee ... Bijna één jaar geleden werd ik mama. Oprecht kan ik zeggen dat 23 september 2012 de schoonste dag uit mijn leven was.  Want zeg nu zelf, wat is er mooier in het leven dan mama zijn? (en dan te bedenken dat ik een paar jaar geleden zei dat ik geen kinderen moest hebben)

Verjaardagsmaand is gelijk aan veel werk. Uitnodigingen maken, feestje voorbereiden, cadeautjes bedenken voor mijn meisje, taart bestellen, in gedachten al de helft van mijn living verbouwen om alle genodigden binnen te krijgen, ... Maar verjaardagsmaand betekent ook tijd voor verjaardagsnaaisels.  Staan op het naai-menu: vlaggenlijn(en), verjaardagskroon en (als daar nog tijd voor is) een verjaardagsjurk. 

Genoeg gepraat, aan het werk!


2 opmerkingen:

 1. 't gaat snel he ;)
  Mocht je een Charlene willen maken, ik wil gerust eens samen zitten... kleinste maat is wel 92, zit Ina daar al?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tis cliché, maar tgaat idd super snel.
   Das heel lief van jou om samen de Charlene te willen maken maar 92 is veeeeeeel te groot. Mijn meisje zit nu aan 80 en voor een jurkje mag het soms iets groter maar 92 is wel heeeel groot denk ik. :) Toch merci wi. De Charlene is een toekomst jurkje.

   Verwijderen