maandag 30 september 2013

Naaihoekje

Eerder gaf ik jullie al een 'tipje van de sluier' mee. Ook ikzelf was ongeduldig maar ik moest wachten op mijn bureau...

Al een tijdje droom ik van een eigen werkplek. In ons vorig huis lag de eettafel altijd vol met al mijn hobbygedoe en de wederhelft werd er soms wel beetje gek van. Ook in het nieuwe huis was dit het geval. Machientjes werden dan af en aangevoerd naar de eetplek. En dan veranderde ik de eettafel in my personal desk. Het werd dan een berg aan de ene helft van de eettafel met als resultaat dat je altijd wel tussen draadjes, stiften, stofjes, kaartjes, potloden en andere aan het eten was. Toen we een nieuw huis kochten, dacht ik: 'Lekker grote zolder, hier is zeker plek in de toekomst voor een naaihoekje.' Andere dingen hadden prioriteit waardoor mijn naaihoekje uitbleef. Wel bleef ik denken, boven of beneden. De zolder volledig inrichten is even op de baan geschoven waardoor mijn naaihoekje daar niet langer in de nabije toekomst zou klaar geraken.
Met de wederhelft serieus wat discussies gehad (geen boze hoor) over mijn naaihoekje beneden. Ik kwam met goede argumenten en kreeg een 'akkoord'!!! (Tenslotte staat zijn piano ook beneden he) ;)


Ik kan jullie dan ook met trots melden, dat ik deze post typ vanop mijn naaibureautje met een enorme smile op mijn gezicht.
Eindelijk gedaan met alleen maar dromen tijdens het pinnen op pinterest. Nu ook mijn eigen plekje!
Ik combineerde wat Ikea met Maisons du monde. Het idee van het stoffenkastje kwam ik op Pinterest tegen. En de bureau, daar had ik de witte grote) kast al van, die komt van Maisons du monde en wilde ik eigenlijk al altijd hebben. Met als resultaat dat nu alle zussen Catrysse dezelfde bureau in hun living hebben staan.. Hebben we smaak of hebben we smaak?!
Alles is redelijk ingericht al. Op nog paar dingetjes na zoals: potloden, stiften, tekenpapier, kaartjes,... Ook moet er nog een andere stoel komen. Ik weet al welke!! Een felle!!

Ben zo blij met mijn hoekje, nu kan ik rustig weer naaien! Want vanaf morgen begint de verjaardagsmaand hier. Inderdaad, Ina is nog maar net verjaard (en gaf gisterenmiddag een leuk feestje.) en de volgende op de agenda is mijn manneke. 

Fijn start van de week gewenst! 


PS: let niet op de witte muren, zoals je weet moeten die drogen he en dan plakken of verven we da in iets moois. Ik houd je op de hoogte! :)

6 opmerkingen:

 1. Lol, ziet dat af, zo schoon neffest de piano van de vent ;)
  Leuk naaihoekje heb je daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zalig zo'n plekje, wij eten tussen de stofjes en draadjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gezellig zeg! wel nog proper hé ... bij mij de eerste dag ook zo netjes maar nu brrrr soms een echte berg rommel! Ik zit ook in de leefruimte ...leuk voor de kids en volg zo wat tv met het ventje terwijl ik naai dus toch nog gezellig samen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vrees ook af en toe wel voor een invasie van rommel... :)

   Verwijderen