woensdag 30 januari 2013

Tijd ...

Vier maanden lang was ik full-time mama. Sinds maandag ben ik full-time mama EN full-time aan het werk. Maandag was precies mijn eerste werkdag. MET stressfactor 10!! Stom, maar ik had inderdaad stress om terug aan het werk te gaan. En na een half uur was het precies of ik ben nooit weg geweest ... Ik ben het niet verleerd! :-)

Lieve kleine Ina
Ik wil jullie even laten weten dat ik nog steeds aanwezig ben in blogland, maar ik moet nog "mijn draai vinden". Mama zijn en full-time werken vraagt eventjes wat organisatie en ik weet nog niet goed hoe ik alles moet gedaan krijgen. Ik ben, voor diegenen die dat nog niet wisten, nogal een control freak als het op orde en netheid aankomt en ik heb dan ook graag dat mijn huisje er netjes uitziet en alles op orde staat. Bergen strijk zul je bij mij nooit zien staan. Wanneer er strijk staat, moet die meteen gedaan worden. Ik weet dat er belangrijker dingen zijn in het leven en ik kan alles al beter relativeren op dat gebied, maar ik denk eens control freak, altijd control freak. :-)


Ik vind dus momenteel niet echt de tijd om aan projectjes te werken, maar dat wil niet zeggen dat ik er niet mee bezig ben. Mijn grijze massa draait op volle toeren en er zit vanalles in mijn hoofd. Er is momenteel maar één iets die ik tekort heb en dat is TIJD! :-)


Maar als jullie mijn schattige dochter zien, is het mij dan niet vergeven dat ik eventjes (niet voor lang hoor) op non-actief sta? :-)3 opmerkingen:

  1. Die tijd komt er wel eens alle stukjes op hun plaats vallen! Even geduld ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uhm .... En dat is nu net iets wat ik niet heb en dat is geduld ... :-)) Enfin, zal we moeten he! LOL :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lol, ik weet het, het is hier ook nog dansen op een slap koordje zunne ;)

    BeantwoordenVerwijderen