maandag 14 januari 2013

kleenexdooshoes

Op de ververs/verzorg-tafel van Lowie staat standaard een doos kleenex. Die dient vooral om in de aanval te gaan als meneertje plots wil plassen. Ja, dames en heren, onze Lowie is een wildplasser :) En wat is er nu leuker dan een plasje doen net als de pamper uitgaat?! 

Maar sinds kleenex dus in ons leven is geroepen, wordt het voor vanalles gebruikt: droogdeppen, afdekken, snuiten van de neus (wat eigenlijk het hoofddoel is van de doekjes), tegenhouden, opvangen,...

Dus... Wat is het meest logische op mijn lijstje om nu te maken? Inderdaad de kleenexdooshoes! En niet zomeer een kleenexdooshoes, nee hoor. We gaan voor de dubbelzijdige!

Heb snel mijn livingtafel ingericht als naai-atelier. Jammergenoeg heb ik hier geen hobbyruimte in dit huisje. Dus de livingtafel was van dienst. Een leuke stofje gezocht, gekeken of ik van alles genoeg in huis had om uiteindelijk te beginnen.
Ben natuurlijk wel even gemist en natuurlijk zit er ook hier en daar een schoonheidsfoutje. Maar het is goed gekomen! Ik vind het ook niet erg om even te missen, dan weet ik waar mijn fout zit als ik het nog eens ga maken. Misschien hebben mijn foutjes ook iets te maken met het ongelofelijk heen weer rennen tussen mijn naaimachine en Lowie om wel 1000 keer de tut weer goed te steken? :) Ik kan je wel verzeker, deze ga ik nog maken! Beneden heeft mijn kleenexdoos dus al een jasje aan, en ik kan het nog binnenstebuiten keren ook als ik het beu ben. Nu nog een hoes voor boven ook. En eigenlijk wil ik er nog wel eentje maken voor mijn zus, want met Ina is zij ook onder kleenexfamilie verschenen en de meter zal zo'n hoes ook wel leuk vinden! Het zal misschien niet meer voor vandaag zijn, maar ik ben op dreef met deze jasjes voor de kleenexdoos!

Hier vind je de uitleg die ik heb gebruikt. Mooi uitgelegd met foto's dus dat vergemakkelijkt het nog een beetje. En goed kijken is dus de boodschap :)


Hier is ie dan:

2 opmerkingen: