zaterdag 30 november 2013

Een Lieve Jacob

Blogland is groot, héél groot.  Ik volg ondertussen 140 blogs (crazy!) en er zijn heel wat blogmadammen waar ik eens een klappeke zou willen mee doen.  Tot nu toe volgde ik enkel workshops bij Gemaakt, waar ik héél veel bijleerde.  Maar ik vind het altijd fijn om eens van leermeester(es) te veranderen. Iedereen heeft een eigen werkwijze.  En ik leer graag bij. Aangezien ik graag met de auto rij en geen kilometer mij te veel is, trok ik vandaag naar de andere kant van het land om een workshop te volgen bij Pieke Wieke

Ik werd héél hartelijk ontvangen door Lieve in haar mooie en gezellige workshop ruimte. Op de menu stond de Jacob.  Ik koos voor een rode baby rib met een accentje van bloemetjes.  Ik hou van girly en met de Jacob kun je alle kanten uit.  Ik maakte de versie zonder rits en geen poepzakken.   
Het bloemetje kreeg ik van Lieve voor een extra
accentje en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen!
(Let op het Pieke Wieke logo rechts!!)
Een biezeke in dezelfde stof als de afwerkingen van de zakken
Ik maakte maatje 92. Nog eventjes wachten voor Ina de Jacob zal kunnen dragen.  Maar mijn meisje eet voor een half leger en groeit als kool, dus zo héél erg lang zal het ook niet meer duren voor deze mooie broek rond haar poepeke hangt. 

Mooi he?
Ik maakte van de gelegenheid gebruik om eens in Lieve haar shop te neuzen en moest mijn portemonnee het toegelaten hebben dan bracht ik van ieder stofje een stukske mee, maar ik heb me ingehouden (kwestie van nog overeen te komen met mijn husbandy).  


De mooie button kreeg ik cadeau van Lieve
En toen ik thuiskwam en mijn stofjes uit het zakje haalde, zag ik dat ze heel mooi ingepakt waren.  Is dit nu niet super leuk?

Hier word ik gelukkig van
Ik deed vandaag een klappeke met een heel lieve blogmadam, ik had een onwijs leuke namiddag, ik leerde bij en het belangrijkste van alles: ik ging naar huis met een afgewerkte Jacob, waar ik héél erg blij en héél erg trots op ben.  Bedankt Lieve en zeker en vast tot ziens! 

3 opmerkingen:

  1. Graag gedaan, Amai, en hier wordt ik weer gelukkig van hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel leuk leek me dat! mooi resultaat na zo een gezellige dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk geworden die Jacob! En het is daar heel gezellig in Lieve haar werkruimte.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen