zondag 10 maart 2013

Vrouwelijke sleutelhanger

Het is soms wat puzzelwerk om tijd te vinden voor de hobby maar ook dit weekend is het gelukt. Ik had afgesproken met mezelf dat we dit weekend voor makkelijke kleine dingetjes gingen gaan. En als ik klein zeg bedoel ik ook klein.
Dit 'dingetje' zag ik op pinterest. Ja, ik geef het toe en Isabelle ook: wij zijn pinterest-verslaafden! Uren kan ik daarop pinnen en surfen en kijken. Niet alleen naaitutjes maar ook decoratie, speelgoed, kinderen, knutselen, teksten, cadeautjes,... En van die linken, surf ik verder naar andere linken en zo vind je echt leuke dingen. 

Zo ook dit 'dingetje':Wat het is? Wel deze foto's brengen wat meer duidelijkheid :)Inderdaad!!! Gedaan met zoeken in die overvolle handtas naar dat ene labello'tje... Bij mij liggen die altijd overal. In de badkamer, op de slaapkamer, in de keuken, in de woonkamer... Maar als ik dan op weg ben en die stick nodig heb... is het zoeken en beseffen dat ik geen bijheb. :)
Het is supereasy maken en in nog geen 5 min! Ideaal om restjes stof weg te werken. Misschien ook wel een leuk cadeautje.
Altijd supersofty lips!
SMAK!

C.

Ps: Kristof dacht aan een tamponhanger :D

2 opmerkingen:

  1. Superpraktisch ;-). Weet je nog welke link je gebruikte?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou even moeten kijken maar als je wil post ik de uitleg wel eens, ik kreeg er nog vraag naar :)

      Verwijderen