woensdag 22 oktober 2014

Madly in love by Juliette

Links: True Colors - Heather Bailey (Free Spirit)
Rechts:  Botanique - Joel Dewberry (Free Spirit)
Gekocht bij Vero Louise

Toen ik deze twee stofjes zag, was ik op slag verliefd.  En ik wist meteen dat ik ze zou gebruiken voor de Juliette uit "Mijn Tas".  Voor zowel de kleine Juliette, als de grote Juliette.  Aah ja, want na deze twee stofjes gezien te hebben, was het een onmogelijke opdracht om een mooier stofje te vinden.  Dit heet zelfkennis.


Net als bij de Tilly is het meeste werk de stofjes knippen.  Want zowel Juliette I als Juliette II zitten in een wip in mekaar.  Ideaal voor een last minute cadeautje.  Maar deze twee hou ik lekker voor mezelf.  :-)Waarom ik zo dolverliefd ben op clutch-kes is mij tot op vandaag nog steeds een raadsel.  Ik ben een grote sakochen madame.  En in zo'n klein ding kan echt niets in. Maarrr, als het zelfgemaakt is en dan nog uit het perfecte stofje, gebruik ik het graag.Ik heb voor beide versies een kam snap gebruikt, wegens geen andere drukknopen, magneetsluitingen of ander degelijke sluitingskes in huis.  Eigenlijk had de kam snap in dezelfde kleur moeten zijn als de voeringstof, maar die zit niet in mijn verzameling, dus heb ik maar voor wit gekozen.  Maar dit is een detail waar ik het niet over gehad heb.  Hm?


5 opmerkingen:

 1. Wat een plaatjes! Ik ben een beetje jaloers op "zitten in een wip in mekaar" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee stofjes die 100% met elkaar matchen én een mooi afgewerkte clutch, dat lijkt mij duidelijk een succesrecept. Schoontjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik heb al enkele keren de Tilly gemaakt en het patroon van Juliette ligt al klaar maar nog niet aan begonnen. Zal dat precies toch eens moeten doen :-)
  mizolilie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen