donderdag 9 oktober 2014

Kroontje voor de jarige


Oktober...
De dagen worden korter, blaadjes gaan van de bomen vallen, mooie kleuren in de natuur, de verwarming gaat een paar graden hoger, pompoenen verschijnen voor de deur,...
En hier is oktober ook de maand van de jarigen.
De wederhelft is jarig en onze kleine man ook. 2 wordt Lowie al, ongelofelijk hoe snel het gaat...

En terwijl we aftellen naar de bevalling gaan we toch ook nog een feestje houden, 2 is immers wel een grote stap weer he :)

Jarigen krijgen natuurlijk een kroon!!! :) Vorig jaar maakte ik er ééntje volledig uit stof en Isabelle maakte er ook ééntje van Peepsmuis. Deze laatste is echt heel gekend...

Dit jaar ging ook aan de slag met die van Peeps en wat een leuk jobke om te maken!
Vilt ging ik halen naar 'De banier', schrok wel wat van de prijs maar hé, je zoontje wordt maar 1 keer 2 jaar :). Het stofje had ik nog liggen dus nu nog gepaste garen vinden en haar tutorial volgen... Ik ben er blij mee, zelfs mijn siersteekje is gelukt, al viel wel halverwege mijn spoel leeg en was losmaken niet echt een optie, maar hé wie ziet dat? :)

Hopelijk is onze kleine man er ook blij mee en wil hij hem toch even opzetten, want echt gek van hoofddeksels is hij niet...

De uitnodigingen zijn verstuurd, taartjes besteld, vlaggetjes dankzij Isabelle, Kroontje, cadeautjes... Nu nog wachten tot de dag van het feestje.

Dus twee dingen om naar af te tellen: Feestje van mijn mannen en de geboorte van onze kleine meid. En aub kleine meid, gun je papa en je broertje nog hun feestje ;)

4 opmerkingen:

 1. Oh... het wordt een meisje ;) - was me even ontgaan.
  Jeuj voor de -grote- kleine man, 2 al!!
  De moeial in mij zegt nog: Ik 'voer' vilten kronen met een stuk katoen langs de binnenkant, dat kriebelt iets minder en daardoor zouden ze al eens overwegen de kroon te dragen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci voor de tip :) Helaas bleef de kroon puur decoratie, er werd zelfs even gehuild... Hij wil gewoon niets op zijn hoofd. Dat beloofd weer voor deze winter ;)

   Verwijderen
 2. Dikke proficiat met de jarige! Hier zitten we met dezelfde 'vrees', maar dan pas in februari. Mijn dochter wordt 3 op 1/2 en het broertje is uitgerekend voor 4/2. Ik hoop ook echt nog dat Sam haar feestje mag hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier is het in ieder geval gelukt! :) ik hoop met je mee... Nog een fijne zwangerschap!

   Verwijderen