dinsdag 27 augustus 2013

Een jumpsuiteke doen

Een jumpsuit voor mijn kleine meid stond al eventjes op mijn to-sew lijstje. Mijn meid groeit dat het niet normaal is, dus het werd hoog tijd dat ik er aan begon. 
Sooner said than done, maar anyway, ik ben er dan toch aangeraakt. 

Patroon: Kiind
Stoffen: Meky-shop Diksmuide
De eerste jumpsuit is redelijk gelukt, behalve de hals vind ik een mislukking. Veel te wijd.  Maar nog eens naar de werkwijze kijkend, wist ik meteen wat ik fout had gedaan. 


Mijn naaimachine wil ook niet echt meewerken als het op tweelingnaalden aankomt, dus heb ik dat maar opgelost met één van de weinige siersteekjes die mijn naaimachine lief is en ik vind het eigenlijk al bij al nog best goed gelukt ... 
Het model was niet altijd gewillig om te poseren, maar ik vind dat ze er beeldig mee staat. Oké, ik ben dan ook bevooroordeeld. Volledig ingesteld op jumpsuit-modus ben ik meteen aan een volgende begonnen. En oefening baart kunst is hier helemaal van toepassing, want nr.2 rolde super vlotjes van onder mijn naaimachine. 

Stofjes: Hamburger Liebe - Meky Shop Diksmuide
Die hals ziet er al veel beter uit, niet?  Het model ligt momenteel in dromenland, maar ik hou jullie een aan-foto tegoed! 


Ik werkte ook voor het eerst met Kam snaps en ik ben er helemaal weg van. Ik was er meteen mee weg en vind ze zalig om mee te werken. Ik weet niet hoe het jullie af gaat, maar ik krijg ze veel makkelijker in de stof dan die ijzeren dingen, maar bon, dat kan ook aan mij liggen. Mij zul je in de toekomst zeker nog zien kamsnappen. :)


3 opmerkingen:

 1. je hebt gelijk, ze staat er beeldig mee. Ik kijk uit naar de volgende pasbeurtfoto

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Je dochter is er super schattig mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze staat er super schoon mee!
  En ♥ uw tweede tricotje!
  (Als je veel courage hebt, ik zou die boord open doen en heraanzetten want ik zou me er aan ergeren en 't uiteindelijk niet dragen. Zonde van 't stofje)

  BeantwoordenVerwijderen