woensdag 31 juli 2013

Naai-date

Mijn drukke agenda liet het toch toe om naar de naailes te gaan. Oef! Blij om eventjes verlost te zijn van mijn verfborstels.  
Op het programma? Een A-lijn jurkje voor mijn kleine meid.  


Gevoerd en héél mooi afgewerkt met een beleg onderaan.De naailes van deze morgen was ook wel een beetje speciaal. Eventjes kort uitleggen. Toen ik zwanger was van Ina, was ik lid van een forum op de site www.baby.be.  Een forum van allemaal toekomstige mama'tjes die moesten bevallen in september 2012.  We vonden de site nogal omslachtig en nogal traag werken en verhuisden met zijn allen naar een besloten groep op facebook, de "septembermama's" genaamd.  We zijn ondertussen een hechte groep geworden en we kunnen voor alles bij elkaar terecht.  Af en toe organiseren we eens een mama- en beebjesdate. Ik heb echter nog nooit naar zo'n date kunnen gaan. Jammer!  Onder de mama'tjes bevinden zich ook enkele haakmama's en naaimama's.  En wil het nu dat twee naaimama's ook het A-lijn jurkje wilden maken bij Gemaakt.  Dus deze morgen was geen gewone naailes, maar ook een beetje een mama-date. Twee vliegen in één klap dus!

Een aan-foto van Ina met het jurkje volgt later. Het is maatje 86 en voorlopig zit ze nog aan 74. Maar ze is nogal lang en misschien past het jurkje haar wel eerder. Benieuwd!

Ooh, volgende punten kan ik al van mijn to-do lijstje schrappen: 1 - 2 - 4 - 5 - 6 gedeeltelijk - 7 en ook 12.  Bijna mission accomplished. Enkele punten zullen hoogstwaarschijnlijk niet geschrapt kunnen worden, maar eigenlijk ben ik nu al best tevreden. 

5 opmerkingen:

 1. leuk jurkje!
  Er bestaan zo veel groepjes op Facebook denk ik, bij ons is het januarimama's (jan '12). Geweldig he, dat je daar terechtkan voor alles! Ook bij ons zijn er heel wat mama's gebeten door de naaimicrobe, want het is aanstekelijk, dat moet je waarschijnlijk zelf ook toegeven :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ik ben ook lid van zo'n groepje, de oktobermama's (2009) in mijn geval. En ook wij kunnen werkelijk met alles bij elkaar terecht. Tof hé.
  Enne, mooi kleedje heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw!!! Zo een mooi kleedje!! Dat stofje heb ik hier ook liggen: prachtig hé!!!
  Nu zie ik er direct weer een nieuw project in!
  Super!!
  An
  jace-did-it.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen