zondag 28 juli 2013

Halfweg de zomer

We zijn bijna halfweg de zomer... 

Je hoort wel eens mensen zeggen: 'De tijd gaat zo snel...' Vroeger had ik daar niet zoveel last van. Ik was blij met 'mijn tijd'. Maar nu? Het gaat echt snel! We zijn halfweg de zomer. 

En wat voor een zomer! Over goed weer kunnen we niet klagen, over te goed misschien wel. Daar zijn de meningen over verdeelt. :) Ik denk dat nog nooit zoveel Vlamingen hebben getwijfeld om een zwembad te zetten en er zullen er velen zijn die het gewoon gedaan hebben! :)
Ik wil ook een zwembad!!!!!! Maar helaas, het blijft even bij poedelen met de voeten ;)

Wie wel een zwembad(je) kreeg was Lowie! Omdat we nog op vakantie gaan en daar gaan zwemmen leek het ons leuk om hem even hem hier te laten wennen met water waarin hij kan spelen... En het viel echt in de smaak, dus nu zijn we zeker benieuwd naar onze vakantie.
Vorige week zaterdag zijn we op curcus geweest bij 'Gemaakt'. Mijn zus maakte een verslagje en dat kun je hier lezen.
Mijn top maakte ik in een 'fragile'-stofje. Miek sloeg heel wat stof in van bij Fragile (eigenlijk een zwangerschapsmerk) en deze stof is ideaal om deze vleermuis-top in te maken door zijn elastische structuur. Andere elastische stof vind je zeker in een stoffenwinkel. Met tricot valt het wat zwaarder.
Ik was echt enthousiast, ziehier mijn top:Ik dacht er thuis nog drie te maken! Echt zo cool en met de overlock gemaakt echt de max!!! Maar helaas is het er nog niet van gekomen, andere dingen nemen me op dit moment volledig in beslag. 

Dus je kan het al raden. Van naaien komt niet veel in huis... Er ligt hier op een stoel een half kleedje in elkaar genaaid. Ik wacht op de tricotvoet voor mij naaimachine :(
Een andere stofje ligt ook klaar voor een jurkje. Die zullen jammergenoeg voor ons verlof niet meer afgeraken. Tenzij mijn voetje nog deze week binnenkomt en ik op tijd in de winkel geraak.


Morgen gaat week 5 in van de musicalstages. 4 weken in Zutendaal zijn afgerond en ik denk dat de kids wel blij waren. Nu door naar Lommel.
De week zal snel om zijn.
Nog een eens een Gentse Feesten, een premiere, Robbie Williams en valiezen maken!!!! 


We gaan een weekje op vakantie naar France!! Ik kijk er zo naar uit maar besef niet dat de vakantie zo dichtbij is...
Vanmiddag nog een lijstje maken met dingen die ik zeker niet mag vergeten, want met de baby is dat nogal wat hoor.


Ook hoop ik na de zomer wat meer tijd te hebben om te naaien weer. Of wat we ook kunnen doen is weer een give-away plannen, zo moet ik wel naaien! :)

Maar ik mag niet klagen! Mijn zomer (en dan vooral de weekenden) zit vol leuk werk, bbq'tje, een Gentse Feesten, buiten zitten 's avonds, iets drinken, spelen met mijn zoontje,...

Ik hoop dat jullie een fijne zomer hebben, genoeg afkoeling vinden met te warme dagen en gezelligheid onder de parasol beleven! Santé!

1 opmerking:

  1. Heel erg leuk stofje zeg, staat goed! ( zover ik het kan zien haha)
    Badje is erg leuk, zou mijn mannetje ook leuk vinden!

    BeantwoordenVerwijderen