maandag 7 maart 2016

Workshoppen bij Larlotte ~ Caravan Tote

Ik hou van workshoppen.  Workshoppen betekent een dagje naaien zonder jengelende kinderen aan mijn oren.  Versta me niet verkeerd, ik zie mijn (b)engeltjes doodgraag hé.  Workshoppen betekent ook dat ik mijn boeltje niet moet aan de kant leggen om te koken of ieder andere huishoudelijk taakje. Workshoppen betekent voor mij relaxed naaien, socializen en er eens een dagje uit zijn. 

Stofjes en fournituurkes: Pieke Wieke
Zaterdag stond de Caravan Tote van Noodlehead op het programma bij Larlotte. Lesgeefster van dienst: An van Jace did it.  
Moeilijkheidsgraad: een gemotiveerde beginner kan deze zak zeker in mekaar flansen mits de kennis van een woordje engels
Gezelligheidsgraad: een dikke 10.  Evi was de perfecte gastvrouw.  Teusjes à volonté en op de menu 's middags stond spaghetti.  Er werd zelfs een dessertje voorzien, maar dat heb ik beleefd geweigerd ... (lees: mijn lijn)


Zeg nu zelf, workshoppen in een stoffenwinkel. Te midden van een hele massa mooie stofjes, dat kan niet anders dan super gezellig zijn, toch?  Ik mocht niet te veel rondkijken en moest bijna naaien met mijn ogen dicht, maar aangezien ik met een deftige zak naar huis wou, heb ik ze toch maar open gehouden. :-)De stofjes bestelde ik bij Pieke Wieke.  Het was liefde op het eerste gezicht.  En ik wist meteen dat ik ze voor deze zak ging gebruiken.  Ik heb er nog geen seconde spijt van. Eerst dacht ik dat het te druk ging zijn, maar het resultaat is super.  Het maken van een tas heeft mij altijd zo'n voldaan gevoel.  Apetrots ging ik naar huis met mijn nieuwe tas.
En wat deed ik voor ik naar huis ging? Juist ja, stofjes kopen.  De verwerking daarvan volgt in een volgende blogpost. 

Bedankt Evi en An, voor de super leuke dag.
Ik ben nog aan het nagenieten.


5 opmerkingen: