maandag 1 februari 2016

Pin it & make it ~ magneten

Zot ben ik van magneten.
Ik heb nog een oude keuken, zonder ingebouwde frigo en diepvries, en ben dus nog in de mogelijkheid om beide vol te plakken met magneten.

Dat ik een pinterest bord DIY magnets heb, zal jullie dan ook niet verbazen.
Alles is goed om een magneet van te maken.
Mijn favorietjes tot nu toe zijn de Scrabble letters.  Ik ging op zoek naar een oud scrabble spel, wat niet zo makkelijk bleek te zijn als gedacht.  Maar uiteindelijk heb ik er toch ééntje op de kop kunnen tikken via de facebook groep gift.  Een facebook groep waar mensen voor niets is weggeven.  Reuze content was ik. :-)


Wat heb je nodig om dit te maken:
- Scrabble blokjes
- dubbelzijdige magneettape
- schaar
- tijd :-)

Simple comme bonjour.  Magneettape knippen ter grootte van de blokjes en erop kleven. Ha! Als dat geen makkie is.  Ik legde alle blokjes naast elkaar op tafel en legde een grote stapel boeken erboven op zodat alles goed bleef kleven. Et voila.  Magneetjes zijn klaar.


Iets uit de frigo halen, was nog nooit zo leuk. :-) Zelfs romantisch.


Of als het iets minder romantisch mag zijn, kun je ook je boodschappenlijstje beginnen maken. :-)


Of de naam van je kids op de frigo zetten.

Deze magneetjes mogen in de toekomst mee verhuizen naar mijn naaikamer (die nog niet af is).  Een zelfgemaakt magneetbord project zit al in het koppeke.
En dan mag iedereen die mijn walhalla zal betreden een boodschapje achterlaten.  Fun fun fun!

Oooh, by the way, ik ben nog op zoek naar een oud kader.  Zo'n ouderwets kader waar vroeger schilderijen ingelijst werden.  Wie er ééntje heeft en dat voor niets meer kan gebruiken, je zou er mij een groot plezier mee doen.  Men zegge het voort ...

4 opmerkingen: