maandag 12 oktober 2015

De zak van Sinterklaas

Met de gedachte 'op tijd beginnen dit jaar...' :)

Al een hele tijd heb ik nu mijn Silhouette Cameo. Volgens mij gebruik ik het ding nog niet optimaal maar daar komt nu eigenlijk beetje verandering in. 

Sinds ik mijn snijmachine heb, ben ik lid van een groep op facebook waar allerlei toffe dames hun patroontjes en voorbeelden delen. Dit patroontje voor onderstaande creatie heb ik te danken aan 
Jolanda Van Creatief Cadeau van Jo. Nog keertje bedankt voor het delen!

In de winkel verschijnen de pepernoten, nic-nac'jes/piknikken, chocolade centjes en letters, koekjes met suikertoefjes, mandarijntjes... Dus dat is eigenlijk het teken dat Sinterklaas er aan komt.
Al 2 jaar hebben wij de eer dat de Sint bij ons thuis op bezoek komt en dan staat al het speelgoed en lekkers op de eettafel als we 's morgens naar beneden komen.

Maar dit jaar komt de Sint hier voor het eerst voor 2 kindjes! (Nu maar hopen dat ze 'zoet' genoeg geweest zijn) :)
Om het voor de Sint wat makkelijker te maken heb ik 2 grote Sinterklaas-zakken gemaakt. 1-tje voor Lena en 1-tje voor Lowie... Zo is het voor de Sint en zijn Pieten, maar vooral voor de kindjes, heel duidelijk wat voor wie is :)
Het enige wat ik moet doen is nog hun naampje flocken op de tassen.

Het patroontje heb ik laten snijden door de machine, ik had alleen maar de juiste kleuren in te stoppen en de strijken.
De zakken vond ik online.

De zak van Sinterklaas :)

Detailfoto

Detailfoto

Ik hoop dat de Sint mijn 'zakken' cool gaat vinden... en ze zal vullen met superleuke cadeautjes :)

PS: Met vanalles bezig. Aan het wachten op iets van over-zee om te naaien voor mijn zus haar baby'tje die er aan komt en dus niet op tijd af zal zijn aaaaaaah...
Maar algemeen zit het naaien wat op de achtergrond en soms mis ik het wel maar door tijdsgebrek doe ik allemaal kleine DIY-tjes. Nu bezig met slingers voor verjaardag van de kindjes, Kerstgerief, pinterest... Later zeker meer.


1 opmerking: