zondag 5 mei 2013

'Snelle Rokjes' bij GEMAAKT

Nu mijn naaimachientje nog hoog en droog (lees: ingepakt) in de garage staat en ook mijn stofjes nog onder een berg dozen ligt, versta je wel dat ik enorm uitkeek naar de workshop van vrijdagavond.
Ik hoor jullie beetje luid denken: 'Hoezo rokjes? Was jij geen mama geworden van een manneke?'. 'Ja, jullie hebben gelijk.' Maar er zijn genoeg meisjes in de familie en vriendenkring waar ik deze dingetjes voor kan maken en wie weet komt het toch ook nog eens van pas voor onder ons eigen dakje. De ene is voor de wederhelft zijn petekindje (blauw-geel) en de andere is voor Jana mijn nichtje (oranje-geel)

Isabelle en ik hadden ons ingeschreven voor de workshop 'snelle rokjes' van Gemaakt. We waren hier al eens eerder te gast. Nadat we de 'kussen-workshop' hadden overleefd, riepen we luidkeels tegen elkaar; 'Hier komen we nog een keer!'. En eigenlijk redelijk snel boekten we 2 workshops. Eentje daarvan was dus gisterenavond.

Lowie bleef een avondje bij oma en bompi in Nieuwpoort en Isabelle kwam mij daar oppikken. Met volle enthousiasme vertrokken we richting Oostende. 

Opnieuw zijn we blij en gelukkig naar huis gegaan met twee kledingstukjes! Soms eens eventjes opletten en stressen maar Miek stelt je echt gerust met een goeie uitleg en tips... Ze beantwoordt vol geduld al je vragen en geeft voorbeelden waar ze maar kan. De overlock blijft een supermachine, daardoor zien onze rokjes er ook uit alsof ze uit de winkel komen. Qua afwerking kan dat niet tippen aan de zigzag. (Op dit moment doet ze een massa-aankaap van overlocks! Je moet je inschrijven bij interesse, check even haar website!)
Het leuke aan 'GEMAAKT' is eigenlijk alles; als je met iets naar huis gaat, denk je: 'Ik schrijf me zo in voor de volgende workshop!' (Allez wij hebben dat toch) De gezelligheid, leuke dames, huiselijkheid en leuke stofjes, goeie machines zijn allemaal een pluspunt...
Ik weet nu al wat mijn volgende workshop gaat worden... :)

Maar nu maakte ik deze:4 opmerkingen:

 1. Met de zussen is erbij is de gezelligheid natuurlijk gegarandeerd !
  Puik werk, ladies !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, maar het ligt ook aan de goede uitleg he Miek! ;) Tot snel!

   Verwijderen