donderdag 8 januari 2015

Kaarten recycleren

De Post laat weten dat er dit jaar weer meer Kerstkaarten zijn verstuurd! Leuk! 
Ik ben absoluut fan van kaartjes sturen en gewone post. Tegenwoordig is dit toch al beetje retro :p

Ik ben misschien te laat of nog net op tijd met deze leuke tip!

De kaartjes van Kerst, Nieuwjaar, verjaardagen enzo worden hier bijgehouden. De kaarten worden geringeld en bijgehouden in de lade.
Elk jaar krijgen we heel veel kaartjes met Kerst. Moet ook toegeven dat ik er zelf veel verstuur en als iemand dan eentje terugstuurt, kan mijn geluk niet op! :p

Kerstkaartjes 2014-2015
Nu begon te lade wel erg vol te geraken maar de kaartjes van vorige jaren wegdoen, vind ik toch maar zonde. Dus besloot ik ze een soort van tweede leventje te geven. Waarom er geen nieuwe kaartjes van maken of cadeaukaartjes.
Deze keer ging ik voor de cadeaukaartjes:


Mal + de geknipte 'tags' of cadeaukaartjes
Ik knipte een malletje en zocht leuke stukjes om uit mijn kaartjes te knippen.
Deze zijn nu natuurlijk seizoensgebonden maar je kunt het ook doen met verjaardagskaartjes en die dan gebruiken als jij iemand een cadeautje doet. 


Soms zijn er grote tekeningen leuk van je kaartje en dan kan je die misschien groter uitknippen of de ene kant van je kaartje volledig bewaren. Dan heb je geen naamkaartje maar een nieuwe leuk memo-kaartje om een boodschap op te schrijven bij een cadeautje of ander leuk geschenkje.

:)

3 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan! Wij hadden er dit jaar wel weer veel - elk jaar eigenlijk wel, ik word helemaal blij van ECHTE post :) Ik schat dat er hier een stuk of 40 ophangen, zalig eh!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super toch dat je zoveel kaartjes krijgt! :)
   Wat doe jij dan met je verzameling?

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen