maandag 23 juni 2014

Reclame aub

Dat blogland een heel leuk land is om te vertoeven, dat weten wij nu ondertussen al bijna 2 jaar.  Er heerst veel sympathie onder de naaiende dames en we helpen mekaar waar nodig. Ewel, naaiend blogland heeft er vanaf vandaag een nieuwe leuke blog bij: Ramon en de uil.

Bertien is een mamatje die ik leerde kennen via een facebookgroep van septembermama's 2012. Allemaal kakelende vrouwen die uitgerekend waren voor september 2012 en die bij mekaar terecht konden (en nog steeds kunnen) met allerhande vragen over zwangerschap, babies, kwaaltjes, hormonen en ga zo maar door.  Onder de mamatjes zijn er ondertussen heel wat die aan het naaien geslagen zijn, waaronder Bertien.

Ik zou zeggen, check haar blog! Ze deed mee aan de Zonen09 wedstrijd en maakte een heel mooi jasje voor haar kleine man.  Ze viel niet in de prijzen, maar haar maaksel is super mooi! 

Ooh en nu ik toch bezig ben met reclame maken, ga ook even kijken bij Feeërieke.  Een hele leuke shop, vol zelfgemaakte spulletjes (ook van een septembermama).

Allé, hup, wat doen jullie hier nog? :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten