donderdag 5 juni 2014

Amerikaanse kussens

Cadeautjes maken is leuk.  En als het cadeautje dan nog eens zelfgemaakt is, wordt het nog leuker.  En als het voor mijn American friend is, wordt het pas echt leuk. Voor diegenen die dit nog niet wisten, ik heb een echte Amerikaanse vriendin, named Holly.  Eéntje van Wisconsin om precies te zijn.  We zijn ondertussen 5 jaar de beste vrienden en kunnen ondanks de duizenden kilometers die ons scheiden, alles met elkaar delen.  We zagen elkaar al meerdere keren, en dit op beide continenten.  How cool is that?En nu terug naar de clou van mijn blogpost.
Holly stapt zaterdag met haar Alex in het huwelijksbootje.  De bedoeling was dat we op haar trouwfeest aanwezig gingen zijn, maar mijn ik-ben-er-nog-niet-klaar-voor-om-Ina-achter-te-laten-angst en wat issues op het werk, zorgden ervoor dat we onze plannen lieten varen.  Jammer ... Héél erg jammer.  Maar dat weerhoud me er natuurlijk niet van om iets voor hen te maken.  
Ze gaan pas samen wonen na de wedding en iets om hun appartement gezellig te maken leek me wel wat.  Kussens werden mijn plan.  Maar geen gewone kussens.  Ik wou het iets specialer en op Pinterest kwam ik deze tegen.  Ik kocht het patroontje wegens te lui en te weinig tijd om zelf uit te zoeken hoe het in elkaar stak.  Achteraf bekeken een echte piece of cake.


Stoffen: Camelot Fabrics - Meky Shop Diksmuide

Ik maakte 5 stuks.  Nu kunnen ze het ginds lekker gezellig maken en heeft ze een touch of Isa in haar huis.  


De kussens pasten net in mijn kartonnen doos.  Ondertussen zijn ze aangekomen en kreeg ik volgend berichtje:

"I got the package!!! And I opened it right away!! The pillows are BEAUTIFUL! I love you.  You are such a good friend to me.  I will always be your American xxx"

En daar doen we het voor, toch?

4 opmerkingen:

 1. Geweldig stofje en o zo lief van je! Moest ze ginder extra kosten voor het pakje betalen? Is het duur om te sturen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zij moet niets betalen hoor. Ik heb toch wel 30€ betaald om het te versturen. Niet goedkoop maar heb het ervoor over. :))

   Verwijderen
  2. Zij moet niets betalen hoor. Ik heb toch wel 30€ betaald om het te versturen. Niet goedkoop maar heb het ervoor over. :))

   Verwijderen