zondag 2 maart 2014

Olifanten en een engeltje

Pinterest is een gouden bron aan informatie. Ik kan uren aan een stuk pinnen.  En wat is dan uiteindelijk het resultaat?? Dat mijn to-sew lijstje er alleen maar langer op wordt. Maar bon, daar kunnen we wel mee leven, niet? 
Deze olifantjes kwam ik er ook tegen en ik was meteen verkocht. 


Stofjes haalde ik uit mijn restjesbak.  De meeste zijn van het halve meter kraam op de stoffenbeurs. Ik besliste maar meteen om er een bandwerkje van te maken. Deze olifantjes stelen meteen je hart, dat ik echt niet veel moeite zal moeten doen om ze kwijt te raken


Ze zijn heel makkelijk te maken en zitten héél vlug in elkaar.  Het meeste werk is het opvullen.  Zorgen dat de slurf goed gevuld is en dat overal genoeg vulling zit.  Als je er ééntje maakt voor een baby dan vul je ze best iets minder op zodat ze makkelijker vast te pakken zijn.  Deze van mij zijn lekker vol, dik en rond.  



Mijn metekindje was hier gisteren op logement en koos meteen ééntje uit om mee te doen naar huis. En mijn mama heeft de rode gereserveerd.  Ze heeft namelijk een zwak voor olifanten. 


Eéntje is voor een héél speciaal iemand. Een heel mooi en lief engeltje.  Gemaakt in zijn lievelingskleur.  Hopelijk vind je hem mooi, kleine vriend.  Eén van de paarse is voor je zusje, die ongetwijfeld goed voor beide olifantjes zal zorgen.  Dikke zoen, kleine vriend x 






5 opmerkingen: