zondag 9 maart 2014

Mooi of niet mooi, that's the question

Sinds Ina geboren is, durf ik nogal eens mezelf vergeten als het op shoppen aankomt.  Mijn dochter haar garderobe krijgt steeds voorrang.  Oh boy, ik hoop dat dit van voorbijgaande aard is
En dan staat er opeens een uitje op het programma en heb ik niets om aan te trekken (of ik denk het).  Met het mooie weer voorspeld voor vandaag in mijn achterhoofd, zette ik me gisteren achter mijn naaimachine en ging aan de slag met de Burda 7828.  Oké, ik maakte het mezelf wel héél erg makkelijk, maar hé, ik had zin in een jurk en geen zin in nachtwerk. 


Mijn wederhelft was niet erg enthousiast over de jurk, maar tussen ons gezegd en gezwegen, van mode kent ie ook niet veel.  Ik ben niet echt een jurken/rokken madame en toen mijn echtgenoot zijn niet-enthousiasme uitte, had ik bijna mijn jurk terug afgedaan, maar ik heb volgehouden dat het wel mooi was en ben naar het etentje vertrokken MET jurk!! 
Wat vinden jullie?

(jurk # 2 ligt al onder mijn machine)

13 opmerkingen:

 1. Ik vind het een heel geslaagde jurk!!! Stofje is ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'em wel mooi hoor, je vent kent er niets van :)
  Je kan natuurlijk nog wat extra pimpen met collier en armbanden ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg Martin gewoon dat 'm er niets van kent en geniet van dit mooie jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooiiiii! want ik heb dat stofje ook gekocht in katoen ..... ik vind het heel erg retro en leuk met je enkellaarsjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, da's duidelijk, van mode kent hij niet veel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk! In zo'n zelfde soort stofje heb ik ook een jurkje genaaid, afgelopen week.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik maakte laatst ook de burda 7828 en de reacties waren ook verdeeld. De jongste zoon zei : "ooh, heb je een nieuw slaapkleedje gemaakt ? Mooi !". De andere zoon riep vanuit de tuin naar zijn vader : "mama heeft een mooi nieuw kleedje aan", maar toen hij dichterbij kwam : "misschien moet je eens proberen met een rolkraag eronder ?" (tot hier een fashionista's in huis van 9 en bijna 11 jaar !). De wederhelft vond het wel iets hebben, maar misschien was het de print van het stofje ? Ikzelf weet het niet ... het zit op zich wel heel gemakkelijk in dat tricootje, maar ik vind dat je dan precies direct een buikje erin hebt ... en ook hier wil ik het precies nog een keertje proberen ! Laatst postte Jozefien een gelijkaardige jurk ... met giletje ...misschien is dat een betere optie ? Sowieso is dit een heel mooi tricootje en je er makkelijk in voelen is ook al heel veel he !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooi, een absoluut geslaagd jurkje van een fantastisch stofje! Je ziet er écht wel hip uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem wel heel mooi! ik zou er eens een bruine brede riem op passen, maakt het geheel af...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem PRACHTIG!! Ik zou hem zeker ook dragen!!! PS:spamalarm hier beetje boven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tis een beauty! Wat een zalig retro stofje :-)
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen