zondag 19 januari 2014

Puberteit fase 1

Dat hier geen blogberichtjes verschijnen, wil niet zeggen dat er hier niets gedaan wordt. Integendeel.  Er werden geboortecadeautjes gemaakt, die nog niet gepubliceerd kunnen worden.  Van zodra het verwachte kleine mensje zijn/haar eerste kreten heeft laten horen, laat ik jullie zien wat er van onder mijn machine gerold is.  
Een paar workshopjes staan gepland en de aankoop van een Silhouette Cameo is een feit. Kan niet wachten tot dat spel hier staat.  Misschien kan ik ook wat tijd bijbestellen want ik weet nu al niet wat eerst doen ... 

Mijn kleine, lieve dochter zit voor het moment in de dreumespuberteit en vraagt enorm veel van mijn tijd.  Dreumespuberteit?  Bestaat dat? In mijn ogen wel ja.
Het woordje "neen" wordt in ontvangst genomen met gekrijs en geblèèt.  Af en toe smijt ze zich ook op de grond of achterover in de zetel.  Madame heeft karakter, dat moet ik jullie wel meegeven.  Achter mama aanlopen is momenteel het leukste wat er is.  Dus als ik mij even aan mijn naaimachine wil zetten, wordt dat niet in dankbaarheid genomen. En om te zitten naaien met gekrijs rond mijn oren, neen dank u.  Naaimachine terug uit. 
Als ze iets wil uitleggen en mama verstaat het niet, dan wordt ze boos.  Geduld staat niet in haar woordenboek, maar dat kan ik haar niet kwalijk nemen, want dat staat ook niet in het mijne. Zo moeder, ... Ahum. 

Ina - bijna 16 maanden 
Vergeef mij dus het weinige bloggen.  Aan die dreumespuberteit komt een einde, toch? Of hoeveel puberteiten moet ik door? 


3 opmerkingen:

 1. Hier ook eentje in de "twee is neen" fase, ook wel "the terrible two". Vermoeiend he? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lol, oh, maar de een periode is nog niet voorbij of er komt wel een nieuwke ;)
  Gelukkig komt er op een bepaald moment ook een beetje redelijkheid bij ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooit zei een oude vrouw mij, bij het zien van zo'n puberteitsaanval-moment van jongste dochter: "amai, daar zit stof in".....als het een troost mag zijn, ik heb nog steeds niet de gepaste afstoffer gevonden....succes!

  BeantwoordenVerwijderen