vrijdag 24 januari 2014

Première 'Pauline & Paulette'Aanloop naar première van zondag!! Zoals jullie wel weten, staat mijn naaimachine beetje onder het stof. Met spijt maar het is te druk met de repetities van de voorstelling: Pauline & Paulette, een muzikale praline :) 

De repetitieruimte hebben we vorige week ingeruild voor het theater. Wat een groot verschil is dat toch steeds. Van een tl-lamp-ruimte naar een mooie rode zaal! 

Het decor werd volledig opgebouwd, lichten werden afgesteld, geluid kwam er bij, kostuums werden opgehangen, pruiken werden opgekapt, accesoires kregen een plekje en wij ook :) 
Zondag gaan we in première in Antwerpen en dan gaan we op tour door Vlaanderen en haar theaters :)

Naast de 4 dames die de zussen spelen, speel ikzelf zo'n 5 verschillende vrouwen, dus ook 5 maal een ander kostuum en pruik. Meestal heb ik zelfs 2 kostuums over/onder elkaar aan omdat de personages elkaar zo snel opvolgen. De kleren, pruiken en andere vliegen in het rond om op tijd op de scene te staan. Ik kruis vaak mijn collega Dirk want die speelt 7 mannenrollen met al even snelle verkledingen. Dat zorgt soms voor ludieke, leuke en spannende momentjes. Ik maakte een paar 'selfies' om met jullie te delen :) 
Hoe een mens toch kan veranderen met enkel een pruik en kostuum... Kijk zelf maar :p


Dit ben ik 'normaal' :)
Mevr. De Bock
Verpleegster Frieda
Makelaarster
Elvire
Dienster
                                            
Nu alles zo mooi samenkomt spelen we deze week een aantal try-outs. Voor ons leuk om voor publiek te spelen en te kijken hoe het publiek alles smaakt. Het is toch steeds superspannend. Het is echt een mooie voorstelling al zeg ik het zelf ;)
De voorstelling blijft groeien en we hopen dat ze uiteindelijk mooi zal bloeien. Net zoals de rozen die Pauline'tje water geeft. :) 


En ik beloof dat de volgende post een hobby-post  gaat worden ipv een werkpost!!
 

2 opmerkingen: