vrijdag 20 december 2013

Voor Jana, with love

Mijn tweelingzus is vlugger gestart met gezinsuitbreiding dan ik en zo komt het dat mijn metekindje Jana in november haar tiende verjaardag vierde. Het is een echt meisje. Ze heeft al een echte tienerkamer met een mooi bed en bijpassende bureau.   De kleuren van haar kamer koos ze zelf. Aaah ja, want daar is zij toch al oud genoeg voor.  Paars!
In haar kamer staat ook een zetel.  Toen Jana deze kussens zag, werd er afgesproken dat ik er zou maken om haar zetel op te fleuren. Alleen ging de tijd véél te vlug voorbij en werden de kussens vergeten.  Maar nu is het Kerstmis en is dit het ideale cadeau voor mijn metekiend.  


Stof: Gütermann
Vero-Louise Veurne


De kussens werden afgewerkt met een paarse paspel. Ik koos ervoor om de kussens achteraan te laten sluiten met 5 kamsnaps. Toen ik de kussens van IKEA in de hoes stopte, vond ik dat het kussen te veel aan de stof trok naar mijn goesting en dus werd mijn kamsnaps koffer boven gehaald. 


Lieve Jana, deze kussens zijn voor jou.  Met véél liefde gemaakt door Isa. Ik hoop dat je ze mooi vindt en dat je veel gezellige uurtjes mag beleven in je zetel. :)

(Tien jaar geleden voelde ik mij nog vééééél te jong om meter, metje, tante of whatever genaamd te worden en dus werd het Isa en het zal altijd Isa blijven ... )

Er werd hier nog een kerstcadeau gemaakt door mij en mijn naaimachine maar ik kan deze nog niet prijs geven ... Er wordt immers meegelezen ... ;)

2 opmerkingen: