maandag 30 december 2013

Fijne feestdagen

Kerst sluipt zachtjes weg en Nieuwjaar komt al om het hoekje kijken...

Mijn boom twinkelt nog in de woonkamer en voor 6 januari gaat hij hier niet weg. Op en top genieten. Door het drukke repeteren vind ik het nog gezelliger om thuis te komen als die grote Kerstboom mijn living inpalmt met lichtjes en sfeer.

Met de repetitie-periode rond 'Pauline en Paulette' is Kerst nog sneller gepasseerd. Het was gezellig en rustig op Kerstavond en met Kerstdag hadden we de schoonmoeder en haar vriend om te vieren.

Ik merk toch nu dat de dagen voorbij gaan dat ik het voorbereiden en de hele sfeer en aanloop naar Kerst leuker vind dan de dag zelf. Ik ben beetje verliefd op het Amerikaanse sfeertje van in de films die er aan vasthangt. :)
En misschien komt het ook omdat er minder tijd is om te genieten dit jaar...

Ook jammer vind ik, dat ik niet meer zelf cadeautjes heb kunnen maken. :( Mijn naaimachientje voelt zich beetje in de steek gelaten, dus kijk ik er af en toe naar en wrijf eens over haar arm ;)

Wat ik wel maakte, is iets dat je nu vaak tegenkomt op blogs: de stoffen omslag/enveloppe.
De tutorial vond ik bij Petits Pirates, heel duidelijk en eenvoudig. Ze maakte zelfs een patroontje voor haar volgers! Dank u wel :)

Dit is mijn versie: Circus-stofje: Bambiblauw (denk ik) :)
Omdat ik de omslag heb gemaakt om een soort van bon in te stoppen kwam er ook een kaartje bij:


Een bon op een circus-magazine

Door een te kort aan tijd en vrije dagen, deed ik de rest van mijn kerstaankopen online!! Amaai, zo gemakkelijk. Geen drukte, lange rijen, betaalproblemen, stress... Gewoon online :) Gelukkig was manlief thuis met Lowie om de cadeautjes van de postbode aan te nemen.

Het inpakken van de cadeautjes, daar beleef ik steeds veel plezier aan. Dit jaar vond ik op Pinterest leuke linkjes hier en hier naar sites om labels te personalizeren. Supertof!

De cadeautjes zijn al fel gemindert onder de boom en op 1 januari zullen ze allemaal weg zijn...
Dan is het alweer allemaal voorbij...

Op naar een nieuw jaar dat 2014 zal heten!
Ik ben benieuwd wat dat jaar voor mij in petto heeft en wat ik ervan zal maken, alleen en samen met mijn gezinnetje en iedereen rond mij :)

Ik wens jullie een fijn eindejaar toe en een goeie start van het nieuwe jaar dat ook weer vol avonturen zal zitten.

Tot volgend jaar! 

1 opmerking:

  1. lekker gezellig al die geschenkjes... bij ons zijn ze jammer genoeg allemaal al uitgepakt
    http://mumendemiekes.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen