woensdag 1 februari 2017

IsaMade

Op Instagram liet ik al doorschemeren bezig te zijn met een nieuw project.  Het is door jullie ontstaan.  Zonder jullie medeweten.  
Ik bleef maar de vraag krijgen kunnen we dat bij jou bestellen?  Of... Je zou dat moeten verkopen.

Ewel ...De webshop is in de maak.  IsaMade wordt een webshop met handgemaakte spulletjes. Ik begin klein en ik zie wel hoe het loopt.  Ik ga nu nog niet verklappen wat er allemaal in de shop zal staan.  Aah nee, dat moet nog een beetje een verrassing blijven.  Héél binnenkort zal ik misschien wel eens mijn mond voorbij praten ... :-)

Ik ga alles zelf doen en aangezien ik ook nog fulltime ga werken en nog twee bengels heb rondlopen, vraag ik nog eventjes jullie geduld.  Maar ik ben zo enthousiast dat ik het wou bekend maken.  Sorry als ik jullie geduld op de proef stel.  

Stay tuned!!! 4 opmerkingen:

 1. Woehoe! Ik had al een vermoeden, maar ik vind het super zeg! Euh... en in plaats van proficiat zou ik je beter een flinke portie extra tijd wensen zeker #schaterlach.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel hoor. En die tijd zal inderdaad het grootste "probleem" zijn, maar we zien wel he. Ik ben alvast positief en super enthousiast!!!

   Verwijderen
 2. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin cetak buku murah wish you deign to visit my website, thank you :) cetak buku umroh haji

  BeantwoordenVerwijderen