vrijdag 11 november 2016

Bloggers for Life

Begin oktober las ik hier dat het er weer zat aan te komen.  Bloggers for life ging van start.  Naaiend Vlaanderen kruipt achter zijn of haar naaimachine voor het goede doel.  
Ik wou meedoen, maar er stond al zo veel op mijn naai lijstje.  En ik wou zo graag die tas voor mezelf naaien ... Maar mijn schuldgevoel en goed hart won het van mijn egoïstische zelf.  Naaien voor zieke kindjes, daar kan geen tas tegen op toch?


Dus dook ik in mijn stoffenoverschotten en graaide veel leuke stofjes bij elkaar. Patroontjes werden geprint en werkbeschrijvingen gelezen.  Stoffen werden geknipt en gestreken.  Er werd ook nog wat gewerkt tussenin (omdat het moest - lol).  Maar ik had hoofdzakelijk plezier in het vele naaien en het goede doel erachter.  Welke babytjes gaan binnenkort troost vinden in mijn knuffeldoekjes?  Wie gaat een zorgenbriefje in mijn Vreetz'oppers stoppen?  Welke kindjes gaan mijn pennenzakjes krijgen?
Ik stak héél veel liefde in mijn naai werkjes, want als mama van twee gezonde kinderen, breekt mijn hart bij de gedacht aan zieke kindjes.

Knuffeldoekjes


Twee Vreetz'oppers

Pennenzakjes
 

Ik hoop dat ik met mijn naaisels een glimlach op de kindergezichtjes kan toveren en dat ze misschien ook eventjes de pijn kunnen vergeten. 

Wie dit moois graag wil naaien voor andere doeleinden, de patroontjes zijn bij haar terug te vinden. 

3 opmerkingen:

  1. Amai, zoveel stuks! Daar gaan heel wat kindjes blij mee zijn, echt wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaan werken, vrouw toch, wie doet dat nu als je ook kunt naaien #ikleefduidelijkindromenland ;). Ongelooflijk dank je wel om dit tussen alles in te maken, en niet zomaar eentje, maar een ongelooflijk schone stapel liefde. Zo dank je wel daarvoor ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. och wat een top stapel aan handmade love!!! Dikek merci! <3

    BeantwoordenVerwijderen