dinsdag 9 december 2014

Kerst versiering

Nu de Sint is geweest en met zijn boot terug richting Spanje vaart, mag het!
Wat? De kerstboom zetten!!

Kerst = Charline in haar nopjes!

Weer trots op onze boom :) 
                                            

Wij gaan voor traditioneel: rood en goud. Het park moest wat schuiven en een kast moest verdwijnen. De geboorte-felicitatie-kaartjes op de piano werden vervangen door een trein met kerstballen en leuke lichtjes en gouden flessen. Bovenop onze grote kast in de living kwam een slinger met lichtjes. De keuken kreeg een paar leuke kandelaars op het aanrecht en natuurlijk de kaartjeshouder aan de muur.


Het raam aan de voordeur werd bestickerd! Ik zag een leuk idee van iemand die in papier sneeuwkristallen had uitgeknipt en op haar raam had gekleefd maar ik deed het met mijn snijmachine (cameo). Echt blij mee...

Cadeautjes worden ingepakt! Opnieuw vond ik mijn labels via pinterest. Ze komen van deze site en zij toont ook hele mooie foto's hoe je je cadeautjes kan inpakken. En als je zo ook leuk vind, kun je ze hier downloaden. Deze moet je zelf je naampje nog opschrijven, de labels van vorig jaar (deze en deze) kon je online je naampjes typen.

                                       

Geniet van de gezelligheid in jullie warme huisjes allemaal en wie zin heeft in nog meer Kerst-sfeer: check telenet kerstradio!
 :)

1 opmerking: