woensdag 20 augustus 2014

Coraline wristlet


  

 Na de workshop van de Coraline clutch, besloot ik nog even in clutch-modus te blijven.  Jullie zullen wel al gemerkt hebben dat ik niet echt een "kledingnaaister" ben.  Ik heb het meer voor de accessoires, die niet minder belangrijk zijn natuurlijk.  
Met de werkwijze nog vers in mijn koppeke, ging ik de dag na de workshop al aan de slag. Stofjes & fournituren: Pieke Wieke en Fournituren.nl
Stofjes & fournituren: Pieke Wieke en Fournituren.nl
Mijn ritsenvrees begint zo stilletjes aan te verdwijnen.  Al zal ik niet te luid kraaien, want mijn volgende project is er ééntje met een blinde rits. Oopsie!
Ik ben wel blij dat ik op de workshop de uitleg van de rits gekregen heb, want de werkwijze van de Coraline is in het engels en ik snap er zelfs na het 3 keer te hebben gedaan nog niets van.  En mijn Engels is nochtans not that bad.  Maar bon, het zal wel aan mijn gebrek aan logisch denken liggen. 
Alhoewel ik dit een redelijk makkelijk clutch vind om te maken, ben ik er super trots op.  Jawel! Ik ben er zelfs zo trots op dat ik zaterdag ééntje kies om mee uit te gaan.  :-)
En als mijn garderobe er niet bij past, dan zal dat mij een worst wezen! Ik zal toch maar lekker op stap gaan met een zelfgemaakte clutch. De eerste clutch kreeg een ander stofje als voering.  De tweede niet? Why not? Ewel, omdat ik zo zot ben van dat stofje dat ik er gewoon niets passends bij vond. Asjemenou.
Sorry voor de vele foto's, maar dat krijg je als je de blog leest van een trotse blogmadam.  Mais oui, c'est moi! 

5 opmerkingen: