zondag 13 juli 2014

Reiskussen


Vakantie!!! Iedereen vertrekt op reis.  De ene met het vliegtuig, de andere met de auto. Als je met de auto gaat, zit je graag comfortabel en meestal wil je graag je eigen kussen mee.  Deze middag moesten wij naar een feestje bij goeie vrienden die binnenkort ook op reis vertrekken.  De vrienden werden van een héél mooi cadeautje voorzien en voor dochterlief maakte ik een reiskussen.  

De tutorial vond ik bij haar.  Stofjes kiezen was niet moeilijk.  Deze Soft Cactus reeks is super voor meisjes.  Roze en bloemetjes, lekker girly.
Het reiskussen heeft twee opbergvakken en nog een ritsvakje vooraan. In de opbergvakken kun je een boek stoppen of je knuffel ... Iedereen sleept wel graag iets van thuis mee op reis. 
De cameo werd ook nog eens gebruikt en de naam werd op het kussen geflockt.  De laatste tijd had ik wat miserie met mijn flockfolie maar nu ging het perfect.  
En terwijl we toch lekker bezig zijn, werd er ook voor Florentien een Tilly clutch gemaakt. Die clutchkes, daar kan je vanalles in kwijt.  Speelkaarten, elastiekjes, speldjes, ... noem maar op.  Het zal zeker van pas komen.  
"Mamaaaa, kijk wat ik gekregen heb!" Ewel, voor zo'n enthousiaste reacties, daar doet een mens het voor.

Florentiene miene, veel plezier met je kussen en goeie reis! x

4 opmerkingen: