dinsdag 13 mei 2014

Nog eens nieuws...

Op deze regenachtige, toch wel herfstige, dag kom ik hier eindelijk nog eens langs...
Wat is het lang geleden!!! Langer dan een maand?? 2 maand?? De laatste blogjes kwamen vooral van Isabelle.


'Pauline & Paulette' is gespeeld. :) De volledige maand april stonden we met het stuk nog in Antwerpen en het was echt de max om te doen. Tevreden kijk ik terug op weer een geslaagd project. Het was ook best wel druk... Lesgeven, zelf in het theater staan, huishouden, liedjes inzingen, castings... Maar zonder de drukte is het maar saai zeker? :)

Maar van naaien en hobby?? Daar kwam helaas niets van in huis... Mijn 'to-sew-lijstje' is nog even lang, als het niet langer is geworden... (zoals bij iedereen zeker?)
Sociaal leven?? Geen tijd. De was?? Geen tijd. Echt erg... alle april-wasjes zijn eindelijk begin mei door de wasmachine en droogkas gegaan en ik kan je verzekeren: rookwolken van vermoeidheid kwamen uit mijn machientjes.
Mijn naaimachine daar ga ik weer tijd voor maken, gewoon omdat er nu weer wat marge op mijn 'tijd' zit, gewoon omdat ik me er beter door voel, gewoon omdat het iets voor mezelf of anderen is, gewoon omdat ik er blij van word!

Maar ondertussen is er nog iets heel belangrijks gebeurd...
Sorry, maar ik vind het best wel spannend om dit hier zomaar te delen :) 
Ik ben zwanger!!!                                  


Eind oktober krijgt Lowie dus een broertje of een zusje... We zijn echt superblij! Alles gaat goed, al 2 controles achter de rug en de volgende controle is begin juni. Het is weer superspannend en toch weer zo nieuw allemaal... zo content!

Maar eerlijk is eerlijk, naast de drukte sloeg de vermoeidheid serieus toe en de misselijkheid deed haar intrede op 6 weken en is nog niet echt van plan om 's ochtends uit mijn ritme te verdwijnen.
Dus dat is ook beetje mijn afwezigheidsreden, energie was moeilijk te vinden op een 'vrij' momentje en dan vielen de oogjes dicht om een tukje te stelen :)
Maar ondertussen is de energie wel terug. Dus hopelijk vergeven jullie mij de afwezigheid? en de komende zwangerschapsverhalen?


Ik hoop snel terug te kunnen bloggen over een naaisel of een hobbysel :)

11 opmerkingen: