maandag 22 april 2013

Letter gekte

Hebben jullie ook soms dat je ergens helemaal bezeten van bent??? (nee, niet van de duivel) Iets waar je helemaal vrolijk en blij van wordt?
Wel, dat heb ik met letters ... Lettertjes kunnen mij zo happy maken. Kleine letters, grote letters, getekende letters, letters met krullen, gekleurde letters, ... allemaal letters. En vraag me niet waar ik die passie vandaan haal, want ik weet het niet. Het is al van jongs af aan dat ik op cursus wou om kalligrafie te leren. En ja hoor, ik ben nu al zo'n jaar of 10 bezig met allerhande cursussen hier en daar en zo ook deze namiddag. Vandaag zat ik op het tweede deel van de workshop "kaartjes met uitgesneden letters" en oh wat heb ik mij geamuseerd. Hiermee kun je alle kanten op. En zo mooi allemaal. Mijn hersenmassa (met de nadruk op massa) zit vol gestampt met wat er allemaal mogelijk is met deze techniek. Je houdt het niet voor mogelijk. Ik moet natuurlijk nog veel oefenen, maar ik laat jullie al even meegenieten van wat ik maakte in de les. En wees getroost, van dit moois mogen jullie nog meer verwachten.  Maar na een namiddag snijden, moet ik toch even mijn wijsvinger laten rusten. :)


Papier: tekenpapier 250gr
Mes: Olfa

 

2 opmerkingen:

  1. Schoon resultaten, en laat dat vingertje nu maar eens goe werken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind ze ook wel goed gelukt. Maar ze zijn gemaakt op gewoon tekenpapier, allemaal heel simpel. Met het juiste papier, kun je er ware kunstwerkjes van maken. :)
    jammer dat ik moet gaan werken, kging anders misschien wel eens een hele dag kaartjes maken!

    BeantwoordenVerwijderen