vrijdag 12 april 2013

De dozenfase

De dozenfase is aangebroken...
Je kent het wel... 1 doosje in die hoek, dan een doosje in de andere hoek en voor je het weet is 1 doosje een stapel dozen geworden. Ons huisje verandert langzamerhand in 1 gigantische doos!

Je kan het al raden: inpakken en inpakken en inpakken. Jammergenoeg nog niet de 'vertrekkenfase'.

Inpakken vind ik echt niet leuk. Ik kom maar weer tot de conclusie dat wij toch veel gerief hebben!!
Ook al hebben we deze zomer echt ne serieuze 'kuis' gehouden in al dat gerief.
Soms heb ik het gevoel dat het dozenaantal stijgt maar dat het gerief niet verdwijnt. Raar :)
Ons zoontje gaat deze week en en volgende week wat extra dagen naar de opvang, zodat mama kan inpakken en schilderen en tussendoor heb ik nog werkafspraken en lesgeven en werken... Ik maak lijstjes en lijstjes. Lijstjes met benodigheden, lijstjes met wat nog te doen, lijstjes met boodschappen, lijstjes met lesvoorbereiding, lijstjes met afspraken, lijstjes wat ik kan combineren en ik vul de agenda in en zie weinig tot geen vrije gaatjes en een verhuisdatum die dichterbij komt!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah paniek! 

En als dat nog niet genoeg is, ben ik vanmorgen nog even naar het huis gaan kijken en het is toch wel een echte werf. Overal stof, en hout en mul en ruw en... nog veel werk! De vloer in de keuken moet nog komen, de keuken zelf, vloer in de woonkamer en dan het laagje op de muur nog en de hele boven verven en de kinderkamer behangen...
Ondertussen heb ik al beetje proberen te aanvaarden dat het niet helemaal af gaat zijn als we erin gaan. Ik ben beetje 'ziek' of 'neurotisch' of  'controlefreak' op dat gebied. It runs in the family. Ik wil dat altijd alles loopt zoals ik het in mijn hoofd heb en liefst van al zo snel mogelijk... Maar we zijn positief en we hebben nog 2 weekjes!
Gisterenavond toch even wakker gelegen van al dat verhuizen en vernieuwen enzo. Hoort erbij!?!
Ik kan niet wachen om te verhuizen, alles weer op zijn plek te zetten, al die dozen te zien verdwijnen en eigenlijk gewoon al juli te zijn...

maar ondertussen ga ik nog wat inpakken!

PS; ik mis het naaien heel erg! Isabelle toont me alle leuke dingen te ze maakt en dan denk ik: 'he da wil ik ook nog, en dat ook,...' Ik zal mijn 'naai-lijstje' hier wel eens posten, kan je zien wat je nog kan verwachten op naaivlak.

Fijn weekend! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten